El Departament de Turisme organitza una jornada per a informar el sector sobre els beneficis del ‘Bono Viatge’

La Generalitat Valenciana ha posat en marxa el Bo Turístic Viatgem que es podrà sol·licitar per particulars i empreses del sector a partir del 20 d’octubre i que comptarà amb un pressupost de 14,3 milions d’euros. Una quantitat que es repartirà en bons que cobriran productes turístics que contracten les persones empadronades en la Comunitat Valenciana fins al 70% del preu total i fins a 600 euros.

Per esta raó, el Departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia, amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana i l’Associació Empresarial Valenciana d’Agències de Viatge (AEVAV), ha organitzat hui una jornada on han participat establiments d’allotjament turístic, agències de viatge, empreses de restauració, mercantils adherides al programa SICTED, recursos turístics locals (museus, espais culturals, centres d’interpretació…) a més d’empreses i prestataris de serveis de salut i benestar, esportius, culturals i d’oci.

El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, ha qualificat la mesura com “l’aposta més gran d’una administració autonòmica per a ajudar i impulsar i assessorar el sector turístic. Són 14 milions d’euros que possibilitaran que l’hostaleria, hotels i totes les empreses d’activitats del sector turístic es beneficien d’estes ajudes, fent un gran esforç perquè la mesura es difonga i que siguen molts els visitants que utilitzen el ‘Bono Viatge'”.