El Departament de Turisme posa en marxa un tren turístic a la platja de l’Auir

Els veïns de Gandia i visitants podran conéixer la platja de l’Auir utilitzant el tren turístic que el Departament de Turisme i Platges, que dirigix l’edil socialista Vicent Mascarell, ha iniciat des de hui.

El tren recorrerà el passeig marítim i connectarà la platja Nord amb la platja de l’Auir. Les eixides es faran de dimarts a diumenge des de la Tourist Info Far 1 a les 10.00, 11.30, 13.00 i 14.30 hores i arribarà fins al carrer Valldigna, al costat del carrer Ribera Baixa prèvia parada davant de la Colònia Ducal. La tornada està programada a les 12.15, 13.45 i 15.15 hores.

El tiquet, que té un preu de 4 euros, servix per al viatge d’anada a la platja de l’Auir i de tornada fins a la Tourist Info, a excepció del trajecte que es fa a les 14.30 hores que no té tornada. Tindran preferència els visitants que tornen dins del seu tram horari. Els visitants que vullguen tornar amb una excursió diferent de la seua ho podran fer sempre que queden places al tren.

Mascarell ha afirmat que esta nova mesura pretén acostar al gran públic la platja de l’Auir una vegada s’ha convertit en la primera platja verge de la Comunitat Valenciana que ha aconseguit la bandera blava. “Volem que tots els que ens visiten tinguen opcions per a diversificar les seues activitats coneixent altres espais de Gandia”, ha indicat.