El Departament de Turisme reedita el ‘kit de platja segura’ per a este estiu

L’inici de la temporada estival i l’arribada constant de turistes a la Platja de Gandia marquen un punt i seguit en la salvaguarda i garantia de les mesures anti-covid. Malgrat la relaxació gradual de les restriccions, és més important que mai consolidar la seguretat a la nostra platja amb l’ànim de continuar oferint als nostres visitants un turisme de qualitat i segur.

Per esta raó, el regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, ha presentat este matí en roda de premsa el kit de platja segura 2021 que, a banda dels elements de parcel·lació (quatre piquetes de fusta i quatre cintes de 16 metres quadrats) que incloïa la darrera temporada d’estiu, enguany incorpora el ‘Pareo Platja de Gandia’ de 2×2 metres que permetrà afermar la responsabilitat individual i el distanciament a l’arena entre els visitants i que es podrà adquirir a partir del 1 de juliol al preu de 15 euros i 3 euros el kit, a les oficines de turisme de la ciutat.

“Són iniciatives simbòliques que pretenen donar una imatge de seguretat a l’hora de gaudir de la platja este estiu. A Gandia som exemplars i confiem en la responsabilitat d’aquells que ens visiten. És un element visual, didàctic, distintiu i molt còmode que es pot utilitzar tant de manera individual com en parella, ja que complix els metres de distanciament social necessaris”, ha exposat l’edil socialista, qui ha destacat que, “a diferència d’altres platges, tenim una amplitud d’arena de 200.000 metres quadrats  que ens permet acollir a aproximadament 50.000 persones complint les mesures de seguretat”.

Amb esta iniciativa impulsada pel Departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia es pretén el doble objectiu de “protegir les persones i promoure la marca ‘Gandia Segura’ i ‘Gandia Brilla”, segons ha explicat Mascarell. Així, la producció i disseny d’esta tela tèxtil, que s’incrementarà si és necessari, és íntegrament valenciana, una forma de donar suport a la indústria valenciana que és molt potent i ho necessita”, ha conclòs.