El fracàs de l’operació de compra del Palace ens costa als gandians dos milions d’euros

L’any 2011, l’alcalde anunciava a bombo i plateret una operació especulativa que qualificà de “Operación aplauso”: un “triángulo perfecto”, sempre segons les seues paraules, pel qual adquiria la propietat de la zona de cines i baixos comercials de l’hotel Gandia Palace, ampliava el patrimoni de l’Ajuntament, cobrava el deute del propietari amb l’administració municipal i dinamitzava la platja de Gandia. Quasi tres anys després, aquella ‘Operación aplauso’, que tenia cost zero, ha costat als ciutadans de Gandia més de dos milions d’euros.

El regidor Vicent Mascarell afirma que “ens trobem davant una operació que no és més que una improvisació del PP que acaba costant-nos milions d’euros als gandians”: Mascarell afirma que la ‘Operación aplauso’ no és més que “una estratègia burda per a perdonar el deute a un empresari amic”.

De nou, l’empresa municipal Iniciatives Públiques de Gandia era l’instrument per dur a terme esta operació de negoci. Una empresa sota l’ombra de la sospita per la seua comptabilitat opaca, en mans ja de la justícia.

Mascarell s’ha preguntat “on estan els diners, qui pensa assumir responsabilitats i si l’alcalde pensa donar explicacions”.