El Govern de Gandia començarà a donar llicències a Sanxo Llop per a la implantació de noves empreses

La Junta de Govern celebrada este matí a l’Ajuntament de Gandia ha aprovat la finalització del Programa d’Actuació Integrada de Sanxo Llop que inclou el projecte de les obres d’urbanització pendents per acabar el sector i el projecte de reparcel·lació, en què es distribuïx el cost de les obres. Una mesura que permet que es puga començar a donar llicències a esta zona.

Així ho han informat en roda de premsa l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i el vicealcalde, Josep Alandete, mostrant-se satisfets per una mesura que permetrà continuar desenvolupant un clúster sanitari que possibilitarà la creació de nous llocs de treball altament especialitzats i retindrà el talent dels professionals de Gandia, generant oportunitats de treballar a la nostra ciutat. A més, també es preveu la instal·lació d’empreses de recerca, clíniques privades, serveis de cirurgia sense ingrés i residències, entre altres serveis vinculats al sector.

Sobre esta aprovació, la primera autoritat municipal l’ha definida com una de les fites d’esta legislatura. “Hem superat molts problemes i rescatat el PAI del bloqueig on estava per convertir-lo en un espai d’oportunitats. Ja podem donar llicències. Posem l’urbanisme al servei de les inversions, les oportunitats i la prosperitat de la ciutat”, ha assenyalat.

Durant la compareixença, s’ha explicat que la urbanització s’anirà desenvolupant i executant a les zones on hi haja empreses que vullguen implantar-se de manera immediata per la qual cosa el procés s’agilitzarà: “Sanxo Llop té un full de ruta traçat. No hi ha ciutats que hagen pogut desenvolupar un sector com este”.

Finalment, l’alcalde ha avançat que les pròximes setmanes serà presentada al sector empresarial l’Oficina de l’Inversor Municipal que serà l’òrgan de referència per a tots aquells que vulguen invertir a la ciutat. “Posarem una alfombra roja per continuar creixent com a pol d’atracció de generació d’oportunitats. Estem treballant ara mateix a nivell intern, formant el personal adequat que ens permeta la reducció de les càrregues administratives i de la burocràcia per donar certeses als inversors”.