El Govern de Gandia denega les vacances als regidors socialistes mentre l’Alcalde gaudeix de nou de les seues

Gandia, 12 de novembre. El Govern de Gandia nega les vacances als regidors del PSPV-PSOE en l’Ajuntament la mateixa setmana en què l’Alcalde de la ciutat, Arturo Torró, es disposa de nou a gaudir de les seues a Santiago de Compostel·la. El Govern de la ciutat s’ha negat a concedir als regidors socialistes cessats el dret a les vacances de què no havien gaudit enguany. El fet coincideix amb la setmana en què l’Alcalde inicia una nova setmana de vacances. Hui mateix s’ha emés un decret d’Alcaldia on Torró delega les competències com a Alcalde, i on camufla les vacances assegurant que ha d’”asbentar-se del terme municipal”.

En una notificació amb data de 5 novembre al Grup Municipal Socialista, el Govern municipal assegura que “entre els drets que tenen atribuïts els regidors com a tals no es troben compreses les vacances”, de manera que al regidor Vicent Mascarell no se li retribuiran les vacances que no havia gaudit enguany. Este decret se suma a un altre, on també se li nega a la regidora del PSPV-PSOE Ana Garcia la possibilitat de que li foren retribuïdes també les vacances de què no havia gaudit, al cer cessada per l’Alcalde en juny.

L’inici de les noves vacances de l’Alcalde es produeix una setmana després de l’aprovació de la major pujada d’impostos de la història de Gandia, i enmig d’una setmana negra quant a dades de desocupació. I és que la passada setmana coneixíem que l’atur arriba a les seues majors xifres de la història.

A les vacances de Torró i les seues reiterades absències al seu despatx se suma el fet que més regidors del PP s’han absentat dels seus llocs de treball en els darrers dies. Així, amb el caos del seu departament i la pujada d’impostos, el regidor d’Hisenda no es troba a la ciutat de Gandia. Tampoc el regidor de Turisme s’ha passat per l’Ajuntament, després de dues setmanes de viatge a Xina mentre se li demanaven explicacions per la suspensió del programa ‘Vívela’ a la Platja. Des del Grup Municipal Socialista han lamentat que, “amb la terrible situació de tantes famílies i de la ciutat, el Govern municipal estiga apagat o fora de cobertura”.

Des del Grup Municipal Socialista han assegurat que este fet demostra “la doble vara de medir de l’Alcalde”, que atorga tots els privilegis als regidors del PP i denega els seus drets als regidors del PSPV-PSOE de la ciutat.