El Govern de Torró intenta desviar l’atenció de tots els casos de corrupció que el PP ha portat a Gandia

Davant l’anunci del Govern local del PP que està estudiant la possibilitat d’acudir a la fiscalia per les despeses en viatges de l’anterior legislatura, l’exalcalde de Gandia, José Manuel Orengo, considera que el Govern d’Arturo Torró està intentant, única i exclusivament, desviar l’atenció a la ciutadania de tots els casos de corrupció que el PP ha portat a la ciutat de Gandia, com ara l’Operación Púnica i, abans, el Cas Gürtel.

Orengo vol deixar clar que tots els contractes que es van fer en l’anterior legislatura són legals. “Li exigim al Govern del PP que deixe de sembrar dubtes sobre una empresa referent a Gandia i la comarca, i sobre una persona honorable com és Amparo Miret, que res té a vore amb la quadrilla que gestiona i fa negocis a Gandia”, indica l’exalcalde de Gandia.

“Si el Govern del PP vol acudir a la fiscalia, li recomanem que vaja prompte, ja que el fiscal els citarà abans a ells o, en tot cas, acabarà entrant la Guàrdia Civil en l’Ajuntament”, assenyala Orengo.

Concretament, amb la roda de premsa que ha efectuat hui el regidor del PP Guillermo Barber, el Govern del PP també vol desviar l’atenció de la seua pròpia mentida, quan va assegurar ahir que l’empresari detingut en la trama de corrupció de l’Operación Púnica, Alejandro de Pedro —“amiguito” de Torró—havia treballat per a l’anterior govern socialista i després s’ha sabut que De Pedro va arribar a l’Ajuntament de Gandia en l’any 2012 de la mà de l’actual alcalde, Arturo Torró.