El govern del PP aprova hui la major pujada d’impostos de la història “per a pagar els capricis de Torró”

“Mentre un de cada cinc ciutadans viu per baix del llindar de la pobresa, l’atur no deixa de pujar i s’executen 95 desnonaments al dia, el govern del PP de Torró imposarà hui, amb la seua majoria absoluta, la major pujada d’impostos de la història de Gandia per a seguir pagant els seus capricis”. Amb aquestes paraules, la regidora del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Gandia, Ana Garcia, ha iniciat la valoració d’una decisió que des del seu partit ja coneixen com “el subidón”.

Ana Garcia ha titllat aquest augment dels impostos dels gandians com “brutal i injust”, i ha lamentat que s’aprove “en un moment d’extrema dificultat per a moltes famílies de Gandia, que ja els costa arribar a final de mes i que ara patiran més encara per culpa dels desficacis del PP”. I és que la regidora socialista considera “injustificable” aquest augment impositiu “després que, en un any i mig, ja se’ns hagen augmentat els preus de les escoletes, de l’Urbà, de la Marina, de l’ús d’instal·lacions esportives municipals i a punt de posar un impost per tenir gossos”.

Ana Garcia durant la roda de premsa
Ana Garcia durant la roda de premsa

Garcia ha preguntat que “si aquests serveis públics ja els estem costejant els ciutadans, per a què van destinats els diners que ens van a cobrar ara de més?”, i ha continuat assegurant que “el que farà Torró és pagar amb els nostres impostos els seus capricis i el pagament de favors a particulars com amb la Citroën”.

I és que els socialistes, tal i com ja va dir ahir el seu portaveu, José Manuel Orengo, consideren que la cantarella del govern anterior ja s’ha acabat i “no se la creu ningú”, perquè ha quedat més que demostrat que “el govern del PP té diners per al que vol”. Així, Garcia ha explicat que Torró prefereix augmentar brutalment els impostos com l’IBI (més d’un 20%) per a comprar cines i boleres, el de vehicles (un 25%) i ciclomotors (95%) per a pagar la compra de la Citroën, o els guals permanents i l’ocupació de via pública per a concerts i corregudes de bous.

En resum, Garcia ha assegurat que el govern del PP de Torró i Barber “prefereixen ofegar als gandians amb un atracament a les seues butxaques abans que renunciar a tots els seus capricis”, i ha recordat que ho fan “incomplint les seues dues principals promeses electorals: ahora empleo y menos impuestos”.

És per això que els socialistes anuncien mobilitzacions per a animar a la ciutadania a tractar d’evitar aquesta mesura del govern del PP. Unes mesures que començaran hui mateix al plenari, quan els socialistes votaran en contra de l’augment impositiu perquè “no volem que amb els nostres impostos Torró pague els seus favors, els seus capricis i les seues fotos amb Julio Iglesias o la Pantoja”.

Video de la roda de premsa: http://www.youtube.com/watch?v=RLaiszT1SDw&feature=youtu.be