El Govern del PP confirma que no hi ha cap tratge a mida de Montoro per a refinançar el deute

Davant les afirmacions efectuades divendres passat per l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, en les quals va assegurar —una vegada més— que el Ministeri d’Hisenda ha hagut de crear un pla especial per a la nostra ciutat per a refinançar el deute, el Grup Municipal Socialista ha preguntat hui sobre esta qüestió en la Comissió d’Economia i Hisenda.

I la resposta ha sigut clara i contundent: no existeix cap pla específic per a Gandia i encara s’està esperant a la normativa del fons d’ordenació del Ministeri d’Hisenda, per a estudiar si l’Ajuntament de Gandia pot acollir-se al mateix. “De pla específic del ministre Montoro i tratge fet a mida per a Gandia no hi ha res de res. Així, es tracta d’una norma general per a tots els ajuntaments”, ha declarat la regidora socialista Ana García. “En la Comissió d’Hisenda hem comprovat la falsedat de les afirmacions de l’alcalde Torró, qui ha mentit una vegada més a tots els gandians”, ha afegit García.

D’altra banda, el Govern del PP també ha aprovat en la Comissió d’Hisenda un altre reconeixement extrajudicial de crèdits per a fer front a factures de desembre de 2011 i de l’any 2012. Per açò, es demostra que el Govern que presideix Arturo Torró porta més de 3 anys sense pagar als proveïdors. “El PP acabarà la legislatura amb factures pendents de l’any 2012. Per açò, li recordem a Torró el que la gent ja li està demanant en el carrer: ‘Arturo, paga el que deus’”, ha assenyalat Ana García.

Des del Grup Socialista recordem que el Govern local del PP no està pagant als proveïdors de l’Ajuntament de Gandia, ni paga el “cheque-empleo”, ni paga les ajudes a autònoms. “Esta és la constatació del desgovern que pateix hui Gandia. Li demanem a Torró menys ‘saraos’ i propaganda, i més pensar en les persones i complir amb els compromisos adquirits”, ha conclòs la regidora socialista.