El govern del PP continua cobrant 35 euros per la Targeta Daurada malgrat la reculada de Torró

La regidora del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Gandia, Liduvina Gil, ha destapat hui que cinc dies després de l’anunci de Torró que assegurava que es paralitzava el cobrament de 35 euros per la renovació de la Targeta Daurada, encara s’està sol·licitant el pagament als jubilats que acudeixen a les oficines municipals a tramitar la expedició del carnet.

Tal i com van denunciar els socialistes fa una setmana, tots els jubilats que s’acosten a l’Ajuntament a renovar la seua Targeta Daurada es troben amb una sorpresa: enguany els obliguen a pagar 35 euros per a fer ús de l’Urbà amb aquesta tarjeta, independentment de si la persona en qüestió té previst agafar l’autobús o no.

Malgrat l’evidència del fet denunciat en aquell moment per la pròpia Liduvina Gil, des del govern es van afanyar a desmentir la informació. Però un dia després, Torró demostrava que la informació oferida pels socialistes era real, i reculava anunciant que deixaven de cobrar-se els 35 euros fins a la substitució de l’Urbà per l’Urbanet.

Però a dia de hui, cinc dies després d’aquelles paraules, són molts els jubilats que s’han adreçat a l’oficina del Grup Municipal Socialista per a advertir que encara els estan demanant l’abonament de 35 euros per a l’expedició de la targeta, demostrant que el govern del PP de Torró ha mentit dues vegades: primer, quan van dir que no s’estaven cobrant 35 euros, i després, quan es va anunciar la paralització del cobrament.

La regidora socialista Liduvina Gil ha lamentat que Torró i el PP “juguen descaradament amb la delicada situació de molts jubilats amb mentides i incompliments de promeses que estan ofegant l’economia dels més majors”. Per això, Gil ha anunciat que si no hi ha una rectificació “immediata” els socialistes presentaran una moció al proper plenari i iniciaran una campanya de mobilització entre els més majors “que hui en dia no entenen perquè han de pagar per una cosa que mai abans havia costat diners”.