El govern del PP de Gandia denega al PSOE el permís per a fer la campanya contra la pujada d’impostos

El PSPV-PSOE de Gandia ha denunciat hui una nova demostració de l’abús de poder al qual s’estan acostumant els regidors del govern de la majoria absoluta del PP. En aquesta ocasió ha estat el regidor Bernardo Mendieta qui s’ha excedit en les seues funcions i, fent ús del seu càrrec, ha denegat als socialistes el permís d’ocupació de la via pública per portar a terme la recollida de signatures dintre de la campanya ‘Amb els meus impostos NO’, amb la qual es pretén presentar al·legacions per a paralitzar la major pujada d’impostos de la història de Gandia feta pel PP.

El passat dijous, els socialistes van presentar per registre d’entrada la corresponent sol·licitud d’ocupació de via pública per a determinades dates i llocs puntuals de la ciutat. Tal i com indicava el permís demanat, l’ocupació consistia en la instal·lació d’una carpa i una taula per tal de poder portar a terme la recollida de signatures. Doncs si els socialistes van demanar permís per a diferents horaris de dilluns a dissabte, Bernardo Mendieta només ha concedit permís per als mercadets del Grau, el dijous, i de Gandia, el dissabte.

Membres del PSPV-PSOE recullen signatures a la plaça Major
Membres del PSPV-PSOE recullen signatures a la plaça Major

Davant d’aquesta nova acció de censura i en contra de la llibertat d’expressió dels socialistes en la ciutat, la secretària d’Organització i regidora del PSPV-PSOE, Diana Morant, ja ha assegurat que la campanya de recollida de signatures continuarà endavant “encara que siga de peu i sense carpa”, perquè, segons ha dit, “ells s’han acostumat a tractar de fer-nos callar però nosaltres ens hem acostumat a no parar siguen quines siguen les seues mesures de pressió i opressió”.

I és que els socialistes consideren que aquesta censura respon “a la por que té el PP de que la ciutadania li diga que ho està fent malament i que no accepten pagar més impostos per a que Torró pague els seus capricis en forma de concerts, bous, compres de concessionaris de cotxes o de boleres a la platja”.

Morant ha lamentat les formes “absolutistes, autoritàries i dictatorials” del PP i de Bernardo Mendieta, i ha recordat que durant la legislatura passada, fa només dos anys, el PP va poder desenvolupar sense problemes la seua campanya de recollida de signatures contra l’augment de l’IVA sense cap tipus de problema. Però sembla que a Mendieta i al PP, no els senten igual les campanyes de recollida de signatures quan van en contra de les seues polítiques.

Així doncs, els socialistes lamenten que una de les poques gestions que realitze el regidor Mendieta, que percep una dedicació exclusiva, siga la de denegar als partits polítics de l’oposició el seu dret a informar als ciutadans amb campanyes informatives.