El govern del PP de Gandia s’oblida del 25 d’abril

El Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia ha valorat hui la desaparició de l’agenda oficial del Govern d’una data tan significativa com el 25 d’abril. Tal i com han recordat els socialistes, ha estat tradició als darrers anys que la ciutat commemorés  la derrota d’Almansa amb una baixada simbòlica de les senyeres del balcó de l’edifici Consistorial.

Tal i com es pot comprovar a data de hui, 25 d’abril, les senyeres onegen amb normalitat, el que confirma la renuncia  de l’executiu de Torró a recordar un dia com el de hui. Per als socialistes, aquest fet suposa una afronta a les tradicions valencianes i la demostració que el PP no té cap tipus de sensibilitat cap a les nostres tradicions.

Per als socialistes, el PP utilitza el Govern de Gandia per practicar revisionisme històric, no sols evitant l’ús del valencià en publicacions i compareixences públiques, sinó intentant amagar la història del nostre poble.

Els socialistes anuncien que, per tal d’evitar “oblits intencionats” i “oblits intolerables” com el present, proposaran que el 25 d’abril, de forma reglada, s’incorpore a l’agenda municipal.