El Govern del PP deixa de costat a les associacions de Roís de Corella en la reforma del parc de Sant Pere

Des del Grup Municipal Socialista ens fem ressò del malestar expressat per representants veïnals i sectorials de la Junta de Districte de Roís de Corella, perquè el Govern del PP no els ha convocat a la reunió informativa sobre el projecte de remodelació del Parc de Sant Pere, portada a terme recentment en el Centre Social del barri.

Així, tot i que a la reunió estaven convidats els presidents d’escala dels voltants d’este parc, no es va convocar de manera oficial a entitats com ara l’Associació de Veïns de Roís de Corella, Hospital i Adjacents, l’Associació de Comerciants de les Esclaves-Nou Comerç o la mateixa Associació Veïnal Salvem el Parc de Sant Pere, les quals pensem que haurien de dir molt en esta polèmica actuació.

“El Govern d’Arturo Torró fa una política de participació ciutadana d’aparador. Per això, ha volgut deixar de costat i silenciar a associacions del districte que són crítiques amb un projecte innecessari, molt costós per als temps que corren i que no ha estat demandat per la ciutadania”, indica la regidora socialista Liduvina Gil, com a representant del Grup Municipal Socialista a la Junta de Districte de Roís de Corella.

Cal recordar que, oficialment, a la reunió informativa només podien intervenir els presidents d’escala. A més, d’este reduït grup de persones encara es va fer una tria de cinc representants. “Entenem que esta representativitat és molt escassa i no mostra, ni molt menys, el sentir majoritari de la barriada”, conclou Liduvina Gil.