El govern del PP es burla de la ciutadania i els enganya amb les escoletes

El govern del PP de Torró ha confirmat hui un nou engany i una burla a la ciutadania de Gandia amb l’anunci que assegura que, finalment, les escoletes seran privatitzades, contràriament al que el propi Torró va acordar fa uns mesos, quan va anunciar que una empresa pública seria la responsable de gestionar les escoletes.

Per als socialistes, en veu de la seua regidora responsable en matèria d’Educació, Liduvina Gil, aquest anunci demostra que “Torró i el PP s’han burlat de la ciutadania”, perquè, segons ha dit, sabien des del principi que anaven a privatitzar les escoletes “i han estat mentint amb solucions irreals” per tal de fer callar les crítiques “i retardar l’anunci definitiu als mesos d’estiu, quan ja no pot haver una resposta social pels afectats per aquesta decisió”, donat que el curs escolar ja ha finalitzat.

Per això, els socialistes consideren que Torró s’ha confirmat com el governant de la mentida i de l’engany, trencant, tal i com ha lamentat Gil, l’acord al qual va arribar amb mares, pares, educadores i sindicats en la coneguda com reunió de la Casa de la Marquesa, quan va fer marxa enrere per primera vegada. Una marxa enrere que ara es confirma que era tot una mentida.

A més, Gil ha declarat que considera “vergonyós i lamentable” que, un any després de l’arribada del PP al govern, Marta Cháfer i Guillermo Barber encara culpen a l’anterior govern de que les escoletes no estiguen en marxa aquest estiu. Gil ha recordat que “amb governs socialistes les escoletes estaven en marxa en estiu, en hivern i a preus públics”, i que només “la pèssima gestió d’una regidora que s’ha demostrat incapaç de portar a terme el seu treball ha fet que ara les escoletes no funcionen en estiu i, després, ho facen a preu de mercat i conduïdes per una empresa privada”.

Per això, Gil ha insistit en demanar la dimissió de Cháfer i ha recordat que “són un govern de majoria absoluta i que ha de responsabilitzar-se de les seues decisions i no culpar ni a sindicats ni a oposició”.