El Govern del PP ha d’escoltar als veïns del Raval, que no volen el centre de salut a la Plaça del Tirant

El responsable del PSPV en el districte del Raval, Javi Villacañas, ha assegurat que les informacions del govern sobre la ubicació i el finançament del nou centre de salut són “contradictòries”. “La regidora del Districte assegura que no sap res del tema, però el que realment ocorre és que no se n’adona de res”.

El Grup Municipal Socialista ja va demostrar amb documentació dels tècnics de l’Ajuntament que havia expedit el termini de modificació del destí dels diners del Pla Confiança, d’on el govern pensa pagar el nou centre de Salut.

Villacañas ha assegurat que “el PP, que ni escolta ni sent ni patix, tampoc està ni se l’espera en el Raval”.

Tot i que la informació oficial apunta a què el Govern s’ha quedat sense diners del Pla Confiança per poder pagar el nou centre de salut del Raval, l’alcalde assegura que canviarà el destí dels diners per poder construir-lo on actualment es troben les casetes de la Plaça del Tirant que el govern municipal pretenia enderrocar. Estes informacions “contradictòries i enganyoses” (Torró assegurà en el Plenari que desconeixia la ubicació i hui els mitjans ja en publiquen una) són, per a Javi Villacañas, responsable del PSPV-PSOE en el districte del Raval, “una mostra que el govern municipal no escolta als veïns, que no volen el Centre de Salut a la Plaça del Tirant i que no saben res sobre este assumpte”.

Villacañas ha afegit que la regidora d’este districte, Emi Climent, “no sap res del tema, però el que realment ocorre és que no se n’adona de res”. Segons publiquen alguns mitjans de comunicació, l’alcalde pensa pagar el nou Centre de Salut dels diners que el Pla Confiança pretenia destinar a un nou skatepark. I per si això fora poc, el Grup Municipal Socialista ja va demostrar que tampoc això serà possible, perquè els informes tècnics de l’Ajuntament demostren que ha expedit el termini de modificació del destí dels diners del Pla Confiança que pretenien pagar este centre de salut.

Una doble carambola que crea més incertesa sobre on i quan es farà este centre tan demandat, i qui el pagarà. Un fet que, per a Villacañas, demostra que “el PP, que ni escolta, ni sent, ni patix, tampoc està ni se l’espera en el Raval”.