El Govern del PP ha pagat 354.000 euros en factures il·legals fa un mes

El portaveu del Grup Municipal Socialista, Vicent Mascarell, ha donat a conéixer hui que el passat mes d’octubre el Govern local del PP ha pagat 354.000 euros en factures amb reparaments d’il·legalitat per part de l’Interventor General de l’Ajuntament, les quals han estat signades per l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, i el regidor d’Hisenda, Guillermo Barber.

“Fa escassament un mes —no ens anem a 50 mesos enrere—, el passat octubre, el Govern del PP ha pagat un total de 354.847 euros en factures il·legals”, assenyala Mascarell, qui destaca que es tracta de quasi 60 milions de les antigues pessetes pagats de forma il·legal per part de l’alcalde, Arturo Torró, i el regidor del PP, Guillermo Barber.

Des del Grup Socialista hem sol·licitat l’accés tant a estes factures, com als informes d’il·legalitat. Concretament, es tracta de decrets signats per l’alcalde, Arturo Torró, que ordenen pagaments de factures de 269.500 euros, 42.540 euros, 6.699 euros i 36.108 euros. “Ens preguntem quants reparaments de legalitat s’han produït durant la present legislatura. Entenem que a banda de les irregularitats comeses el passat mes d’octubre, hi hauran més, de segur”, sosté el portaveu socialista.

Respecte a les afirmacions injurioses realitzades pel regidor del PP Guillermo Barber, el regidor socialista ha asseverat que “no hi ha cap pagament il·legal. No m’he gastat més de 84.000 euros en dinars i sopars. Mai —almenys en l’etapa socialista—, existien ni ‘targetes black’, ni caixes black”, qui ha conclòs que “no seré jo qui jutge si és notícia o no una factura efectuada fa 8 anys, sobretot si l’actual Govern del PP s’espera 3 anys i mig en fer-la pública”.