El Govern del PP i Torró de festa en festa i, cada dia, més gandians en l’atur

Després de conèixer les xifres de l’atur del passat mes d’octubre, —on s’ha incrementat a Gandia en 222 persones, mentre que ha disminuït en la comarca de la Safor i la Comunitat Valenciana—, els Socialistes considerem que estes dades tant negatives tenen una explicació clara i evident: que les coses s’estan fent malament des del Govern del PP o, més bé, que no s’està fent res per a combatre l’atur.

“Una vegada s’ha acabat el sol i la platja, tornen a caure el nombre de treballadors en massa perquè el xiringuito i el bous no són la solució al problema de l’atur. Així, el PP hauria de centrar-se també en sectors productius alternatius”, indica la candidata a l’alcaldia dels Socialistes de Gandia, Diana Morant.

Tot i que a la comarca de la Safor l’atur ha baixat, Gandia dóna la nota amb un increment del 2,4% front als descensos enregistrats a Oliva i Tavernes de la Valldigna. “La decisió del Govern d’Arturo Torró d’eixir de la Mancomunitat de la Safor va ser una errada que estem pagant”, considera Morant.

D’altra banda, cal destacar que no hi ha cap regidor del PP dedicat al problema que més preocupa els gandians: l’ocupació. “No és la seua prioritat perquè els regidors del PP estan cobrant un bon salari i estan ben col·locats”, ha afirmat Morant.

A hores d’ara no existeix cap projecte de generació d’oportunitats per a Gandia, ni cap estímul per a les empreses. “El Govern de Torró ha actuat d’esquenes a la realitat i, per això, ara estem recollint atur i més atur”, assenyala la regidora socialista Diana Morant.

D’esta manera, des de que el PP governa a Gandia hi ha 1.354 persones més en l’atur, sent una de les ciutats similars on més s’ha incrementat el nombre d’aturats (16,8%), i la segona de tota la Comunitat Valenciana on més ha crescut l’atur durant la present legislatura.

 “Mentre el Govern del PP i Torró se’n van de festa en festa, cada mes hi ha més gandians en l’atur i la gent del carrer està desesperada”, conclou Diana Morant, qui destaca que “els ciutadans han de saber que hi ha una altra manera de governar, com la dels Socialistes, on la prioritat són les persones i l’ocupació serà la nostra prioritat”.