El govern del PP no paga a proveïdors ni associacions i deu més de 7,5 milions d’euros a empreses de servei

El portaveu i secretari general del PSPV-PSOE en Gandia, José Manuel Orengo, ha destapat hui, una setmana després de saber que l’Ajuntament no paga a les entitats bancàries, que el govern del PP de Torró tampoc està pagant als proveïdors ni a les associacions de Gandia al llarg d’aquest any 2012.

En concret, José Manuel Orengo ha desvelat que el PP no ha pagat “ni un sol euro” en 2012 a les empreses que s’encarreguen de la neteja de col·legis i edificis públics (un total d’1,9 milions d’euros), ni a les persones que netegen els carrers (més de 5 milions d’euros), ni cap dels 738.000 euros que costa el trasllat del fem de Gandia. Unes xifres que suposen un deute de més de 7,5 milions d’euros només en empreses de serveis.

Per al portaveu socialista, aquesta situació és molt greu perquè “està provocant la inquietud dels treballadors de serveis públics, més de 150 persones que estan veient perillar les seues properes nòmines pels impagaments del govern del PP”. I, per a Orengo, el que és més preocupant és que “Torró no està pagant perquè gasta els diners que ingressa l’Ajuntament per a pagar saraos, concerts i favors personals”.

I és que Orengo s’ha preguntat “on estan els diners que ingressa el consistori si el PP no està pagant ni a bancs, ni a proveïdors, ni a associacions i cada vegada ens cobren més impostos?”. El propi Orengo ha contestat a la seua pregunta i ha assegurat que els diners els està “gastant a mans plenes” en bous, concerts, maremàgnums i altres propostes que no són prioritàries.

És per això que Orengo ha assegurat que als governants del PP “els va a resultar molt difícil convèncer als ciutadans de Gandia de que la culpa és de l’anterior govern mentre ells estan gastant a mans plenes en esdeveniments ruïnosos i en avançar milions d’euros a empresaris amics per l’expropiació d’edificis com la Citroën”.

Per tot això, el portaveu socialista ha demanat als populars que “es deixen de festes i gestionen per solucionar els problemes de la gent sense propostes que passen per augmentar els impostos”, i ha apuntat que “si no són capaços d’aconseguir solucionar les preocupacions dels gandians, que cessen a Guillermo Barber per estar incapacitat per al càrrec i demanen el rescat a la Diputació”.

Vídeo de la roda de premsa: http://www.youtube.com/watch?v=5l40szhZQKg&feature=youtu.be