El Govern del PP no paga ni les ajudes als autònoms, ni als proveïdors de l’Ajuntament

A l’igual que el passat dilluns els Socialistes de Gandia ja vam afirmar que el Govern local del PP no està pagant el ‘cheque-empleo’ a moltes de les xicotetes i mitjanes empreses (pymes) de la nostra ciutat que el van sol·licitar en el seu moment, hui denunciem públicament el que al carrer és un secret a veus: que el govern d’Arturo Torró tampoc està liquidant la subvenció del 70% de la quota d’autònoms dins del Pla d’Ocupació.

Així, podem constatar que molts dels afectats pels impagaments estan acudint als Socialistes de Gandia per a exposar-nos esta situació dramàtica a la qual que s’enfronten perquè l’alcalde Torró no paga. “Este govern ni paga el ‘cheque-empleo’, ni està pagant la subvenció als nous autònoms de 2014, ni tampoc està pagant els proveïdors de l’Ajuntament de Gandia”, ha assenyalat la candidata socialista a l’alcaldia de Gandia, Diana Morant. Cal destacar que  hi ha proveïdors que es veuen obligats a reclamar al jutjat el que el Govern local del PP els deu, des de fa més d’un any.

“Esta és la constatació del desgovern que hui pateix Gandia, d’un alcalde que ja està descomptant el poc que li queda en l’alcaldia i de la necessitat de que el pròxim Govern de Gandia tinga en les seues prioritats una gestió econòmica responsable i seriosa”, ha indicat Morant.

D’esta manera, la candidata dels Socialistes a l’alcaldia de Gandia, Diana Morant, reitera el seu compromís amb els gandians, amb “menys ‘saraos’ com els que hem patit en estos quatre anys del govern del PP,  i més pensar en les persones i complir amb els compromisos adquirits”.