El Govern del PP rebutja debatre en el Plenari el Gandia Shore i l’obertura d’una Comissió d’investigació

Gandia, 13 de setembre. La regidora del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Gandia Diana Morant ha denunciat que el Govern del PP rebutja debatre en el Ple de hui la moció sobre el Gandia Shore on els socialistes demanaven l’obertura d’una Comissió d’investigació que esclarisca la col·laboració entre el Govern municipal i la productora, durant el procés de negociació i producció d’este reality de la MTV.

Morant ha afirmat que la moció va ser inclosa en la proposta d’ordre del dia del Ple en la Junta de portaveus celebrada el passat dia 10, però finalment va caure de l’ordre del dia aprovat en la citada Junta a decisió del propi alcalde. La regidora socialista s’ha preguntat, així, “què ha d’amagar el Govern i de què té por, retirant de l’ordre del dia definitiu la moció on demanem investigar què ha ocorregut amb el Gandia *Shore”.

Diana Morant ha demanat que el Ple de hui accepte debatre aquest assumpte de manera urgent, ja que les emissions del Gandia Shore comencen el proper mes d’octubre. Morant ha recordat que l’Alcalde la va nomenar “abanderada” d’aquest tema, que els socialistes van materialitzar amb la presentació de la moció que avui rebutja debatre el tema. “No acceptant la nostra proposta, l’Alcalde demostra que des d’un principi ha fet d’aquest tema una burla i un engany”.