El Govern del PP torna a començar la campanya turística de Gandia amb un rotund suspens

En plena Setmana Santa i amb la campanya turística ja començada, la platja de Gandia mostra “una imatge impresentable” a causa de “la falta de planificació, a la poca sensibilitat i a la mala gestió del govern del PP de la ciutat”, que torna a començar la temporada amb un “rotund suspens” en matèria de turisme.

Xiringuito destrossat
Xiringuito destrossat

La regidora socialista Diana Morant ha explicat hui que l’estat en el qual es troba la platja de Gandia a dia de hui, quan ja són molts els turistes que passen les seues vacances en la ciutat, “és lamentable, amb els xiringuitos que anaven a ser per a tot l’any encara tancats, i tres d’ells completament destrossats per un turbonado que es va produir fa ja sis mesos”.

Segons ha indicat la regidora, la “desastrosa i perillosa” situació que presenta la platja a dia de hui inclou diversos xiringuitos en ruïnes, amb escombraires tirades per l’arena i tanques protectores bolcades, “una fotografia inacceptable que mostra la passivitat del Govern del PP sis mesos després que el turbonado que va passar per Gandia destrossara els xiringuitos”.

Per açò, la socialista s’ha preguntat “què classe de pantomima es representarà demà en l’adjudicació dels xiringuitos” quan tres d’ells estan en un estat en el qual no es poden utilitzar. En aquest cas, ha assegurat la regidora, “l’excusa que el segur no ha pagat encara les destrosses no ens val, com a mínim el Govern de Torró hauria d’haver retirat les deixalles, perquè Gandia no pot començar de cap manera la temporada turística amb aquesta imatge”.

A més, ha criticat que la subhasta es produïsca en plena Setmana Santa i que el PP haja trencat la seua promesa de tenir els xiringuitos oberts en la platja de Gandia durant tot l’any. “Els locals solament estaran oberts set mesos, i açò només en el cas dels quals estan en peus, perquè els que estan destrossats no se sap quan podran començar a funcionar”, ha asseverat Morant.

“El PP incumplirà demà la condició mínima del plec de lliurar els xiringuitos en condicions per al seu ús”, ha afirmat Morant, que ha criticat “la irresponsabilitat” dels populars per traure a subhasta tres locals “que estan per a tirar al fem i no saben ni tan sols quin dia podran obrir”.

En aquest sentit, ha lamentat que el Govern del PP haja deixat “completament abandonada la platja de Gandia, a la qual ells mateixos anomenen la Capital del Turisme”, que haja perdut l’oportunitat turística que suposen les Falles i “que vaja a perdre també la Setmana Santa”, malgrat la preocupació dels hostelers i hotelers per les dades d’ocupació previstes.

Morant ha lamentat que Torró haja passat els últims mesos pensant “en congressos i en els seus problemes personals” i que ell i el seu govern “no hagen sigut capaços de començar la campanya turística de Gandia amb una imatge mitjanament bona i una platja mínimament preparada per a acollir als turistes”. Referent a açò, la regidora ha lamentat “haver de tornar a comparèixer en roda de premsa, com ja vam fer l’any passat, per a mostrar aquestes doloroses imatges de la platja de Gandia”.

Finalment, la socialista ha assegurat que “el vertader enemic del turisme de Gandia és el Govern del PP” que és el que la temporada passada “tenia la platja plena d’excavadores i enguany la té plena d’escombraires” i els ha instat a “que deixen de buscar altres culpables, perquè l’argument dels pals en les rodes del PSPV i de la Direcció de Costes de ja no se’l creu ningú”.

[nggallery id=3]