El govern del PP vol que les elecciones europees passen desapercebudes

El PP trenca, per primera vegada en la democràcia, el consens al voltant de la gestió dels espais electorals

Els espais electorals passen dels 700 panells de l’anterior convocatòria a 265: una reducció de més del 60%.

Mai una convocatòria electoral havia comptat amb tan poc espai perquè els partits exposen les seues propostes

Vicent Mascarell: “Sempre retallen en democràcia i participació”

El PP de Gandia pretén que les eleccions europees passen desapercebudes. La seua gestió local, junt a l’estat de la marca a la Comunitat Valenciana, on PP és sinònim de corrupció, i la pèssima gestió de Rajoy, els fan témer que la mobilització de l’electorat els deixe en evidència. Per això, amb l’excusa econòmica, tractaran d’amagar al màxim la importancia d’una cita electoral on ens juguen un canvi de rumb a Europa que permeta la recuperació d’Espanya que les polítiques de la dreta europea han impossibilitat.

Si en l’anterior convocatòria electoral els partits disposaven de 700 panells per mostrar les seues propostes i candidats, este viatge en seran 265. Una dràstica reducció del 60% pensada per a amagar les diferents alternatives, a dreta i esquerra, que es presenten estes eleccions. De fet, es tracta de la convocatòria electoral més pobra de la democràcia i on, per primera vegada, es trenca el consens dels partits.

El coordinador de la campanya europea a Gandia, Vicent Mascarell, ha indicat que “amb l’excusa de la crisi, retallen en democràcia. Amb deixar de publicar un mes eixe àlbum de fotos personal de Torró què es el BIM, hi hauria diners de sobra per a una campanya digna”. Alhora, Mascarell assenyala que “des del Partit Socialista farem tot el possible perquè la gent vote: és important per a la democràcia i per a canviar el rumb d’Europa. Una participació massiva canviaria les polítiques d’angoixa a les que ens ha sotmés la dreta europea”.  Alhora, valora que “no és casualitat que esta retallada en espais publicitaris coincidisca en el pitjor moment del PP: incapaç de crear treball, associat a la corrupció i amb l’aparició, per primera vegada en molts anys, d’escissions de descontents amb opcions electorals”.