El govern utilitza la web municipal com si fos del PP i difama a la resta de partits polítics

El Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia ha denunciat hui una nova utilització de recursos públics per part del PP amb una clara finalitat partidista. En aquesta ocasió, els socialistes denuncien que les informacions que apareixen a la pàgina web tenen un caràcter marcadament partidista i només nomenen als partits de l’oposició per a criticar-los durament.

Així, per exemple, en la notícia de l’obtenció de la bandera blava de la platja es poden llegir frases com “Diana Morant, la visionària, que es dedique a predir altres coses” o “per això, hui està on està”, assegurant que “no estan acostumats a fer una oposició constructiva”. Per als socialistes, un espai com la web oficial de l’Ajuntament deu aprofitar-se per a donar informacions amb un caràcter objectiu i sense atacs a l’oposició.

Però segons ha explicat la regidora socialista Diana Morant, aquesta manipulació no es limita únicament als textos. Així, tal i com ha denunciat, “sembla que el fotògraf oficial de l’Ajuntament de Gandia no coneix als regidors socialistes o s’oblida d’ells quan dispara la càmera”, assegurant que en les imatges que es distribueixen entre els mitjans i es pengen a la web i xarxes socials, la major part de les vegades desapareixen els regidors del PSPV.

De fet, els socialistes critiquen també que en les fotografies que es publiquen als perfils municipals de Facebook ni tan se val s’etiqueten als regidors del GMS, malgrat que qui s’encarrega d’aquestes tasques “és una persona de NNGG que cobra diners dels impostos de tots els gandians”.

Per a Morant, tot es tracta d’una estratègia del PP mitjançant la qual s’estan orquestrant “pamflets favorables al seu partit i molt durs amb l’oposició i que estan pagats amb els diners de tots”. Així, Morant recorda que no només han de patir els atacs a la web, ja que al BIM “continuen publicant les notícies que els abelleix sense tenir en compte el criteri del GMS o, directament i com als dos darrers números, eliminen l’espai de l’oposició”.

Morant es pregunta què ha sigut d’aquells regidors del PP que denunciaven constantment l’autobombo de l’anterior govern i que ara “no es queden contents augmentant en un 296% la partida de comunicació sinó que utilitzen els recursos municipals per a llançar-se flors a ells i difamar a la resta de partits”.