El Grup Municipal Socialista, al costat dels treballadors de Gandia Televisió.

El Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia ha mostrat hui el seu suport als treballadors de Gandia Televisió que Torró va acomiadar el passat estiu assistint a la lectura d’un manifest celebrada hui a les portes de l’Ajuntament de Gandia davant les darreres notícies aparegudes a la premsa sobre la política audiovisual del govern del PP.

El portaveu socialista, José Manuel Orengo, ha estat acompanyat per una nodrida representació de seu grup municipal, formada pels regidors Vicent Mascarell, Diana Morant, Joan Lluís Soler i Ana Garcia, que han acompanyat els treballadors de GTV durant la seua reivindicació. També estava present el secretari general de Joves Socialistes, José Manuel Prieto, i altres membres del partit.

En aquesta ocasió, el lema dels afectats per les decisions destructores de Torró ha estat “Gandia Televisió massa cara, televisions privades molta cara”, en clara al•lusió a l’acord anunciat a finals de la setmana passada pel qual l’Ajuntament de Gandia, a través de l’empresa pública IPG, acordava el pagament de més de 3,5 milions d’euros en tres anys a dues televisions privades.

El portaveu socialista José Manuel Orengo ha manifestat que el seu grup municipal “continuarà donant suport als treballadors de Gandia Televisió com ho ha fet des del primer moment”. I ho faran en dues línies: primer, exigint que se solucione la situació dels mateixos, que encara no han cobrat les indemnitzacions ni part del jornal que se’ls deu de les darreres setmanes treballades.

I en segon lloc, els socialistes continuaran treballant per tal que Torró no mantinga tancada la televisió pública mentre afavoreix altres empreses privades, entres les quals es troba Tele 7, vinculada directament a la seua persona.

Orengo ha insistit en qualificar com a “escàndol” la jugada de Torró i ha assegurat que el govern deuria centrar els seus esforços “en tornar a obrir la televisió pública, de qualitat i en valencià que mai haguera hagut de tancar” en comptes de treballar per tal de beneficiar les empreses dels seus amics.