El Grup Municipal Socialista critica que s’obligue als negocis hostalers a canviar mobiliari urbà en plena crisi.

La regidora socialista Ana García ha lamentat hui la falta d’informació dels grups de l’oposició en el tema de l’ordenança de les terrasses dels negocis hostalers de la ciutat que ahir va anunciar el govern. Tot i això, els socialistes es mostren favorables a la idea però consideren que “no és el moment ni s’han donat les millors condicions als empresaris”.

Per a Garcia, abordar aquesta qüestió en plena crisi i amb l’augment de la pressió fiscal anunciada pel govern central no és una bona idea, i critica que el govern no haja pactat aquesta decisió amb el sector hostaler ni amb l’oposició.

Per als socialistes, aquesta és una nova demostració del model de transparència del PP, donat que “no sabem cert ni el color dels toldos, que uns diuen que blaus i altres que blancs”, ni si hi haurà una línia de subvenció per als afectats ni quines seran les formes d’aplicar l’ordenança. Per això, Garcia ha demanat al govern “més informació i més flexibilitat”, donat que considera que els sis mesos per a aplicar la norma són “massa poc temps”.