El Grup Municipal Socialista recolza a les educadores de les escoletes en el seu darrer dia de treball

Membres del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia han visitat hui les huit escoletes públiques que conformen l’actual xarxa d’escoletes per tal de donar el seu suport a les educadores que hui, i degut a la nefasta gestió que el govern del PP ha portat a terme, acaben la seua tasca al capdavant de la major xarxa d’educació infantil pública de la Comunitat Valenciana.

Tal i com s’ha anunciat en els darrers dies, Torró ha trencat l’acord al qual va arribar amb mares, pares, educadores i sindicats de les escoletes i ha decidit privatitzar-les, aplicant la mesura que sempre ha volgut portar a terme encara que haja estat amagant-ho amb decisions i contradecisions amb les quals ha enganyat a la ciutadania.

Els socialistes han volgut mostrar el seu suport a unes professionals que, tal i com ha explicat Liduvina Gil, “han portat a terme la seua tasca d’una manera impecable, amb el reconeixement de mares, pares i especialistes en la matèria”. Tal i com han pogut comprovar els socialistes de primera mà, el malestar que es respirava hui als centres era considerable, i les educadores es mostraven abandonades per un govern que ni tan se val els ha anat hui a comunicar el seu acomiadament.

Unes educadores que hui, segons Gil, “comencen una nova etapa en la seua vida marcada per l’angoixa provocada per un govern del PP que, malgrat que van superar processos de selecció molt professionals per a accedir als seus llocs de treball, ara no garanteix la seua continuïtat tot i que així ho demanen els pares”.

Els socialistes lamenten que Torró “no faça cas a cap de les peticions que li arriben dels ciutadans, emparant-se en la seua majoria absoluta i carregant-se un servei d’educació pública que ajudava a conciliar la vida laboral i familiar”.

Per últim, Gil ha recordat que “una vegada més, Torró demostra que té diners per al que vol: ahir va inaugurar el centre comercial de la platja per al qual ha pagat més de sis milions d’euros i hui tanca les escoletes perquè assegura no poder suportar el seu dèficit”.