El jutge descarta malversació pel cas dels crèdits

El Jutjat d’Instrucció número 1 de Gandia ha determinat que no existeix malversació alguna en relació al conegut com a “cas dels crèdits”, al mateix temps que sí vol esclarir si es va produir algun tipus d’irregularitat administrativa. Per açò segueix la instrucció del cas per a esclarir si va existir algun tipus de prevaricació administrativa.

“Esperem que després del recurs que presentarem, es puga demostrar que no va haver-hi ni una cosa, ni l’altra, i finalment el cas s’arxive”, indica el *exalcalde socialista José Manuel *Orengo, al mateix temps que assenyala que l’acte serà recorregut pel PSPV ja que “no existeix ni una cosa ni l’altra, estem davant un cas de persecució política per part de la Generalitat Valenciana, que en l’anterior legislatura va intentar paralitzar l’autorització de crèdits per a la ciutat de Gandia”. D’aquesta manera, la Generalitat Valenciana, en mans del PP, va actuar contra un alcalde socialista, només amb la intenció de posar traves administratives, no responent a la sol·licitud d’autorització de crèdits que la ciutat necessitava.

“Sempre i en tot moment actuem dins de la més estricta legalitat i en benefici de Gandia, enfront d’una Generalitat que intentava ofegar financera i políticament a l’Ajuntament”, ha recordat *Orengo.

D’altra banda, els Socialistes lamentem l’actitud poc ètica del director general d’Assumptes d’Alcaldia, Javier Reig, i del portaveu del PP, Víctor Soler, ja que han mentit en afirmar davant els mitjans de comunicació que s’ha obert judici oral.“Soler i Reig haurien de mirar més dins del seu propi partit, on existeixen nombrosos casos de corrupció que estan esguitant a l’opinió pública i no gastar els diners dels *gandienses

per a utilitzar els jutjats per al seu interès partidista”, ha afegit el portaveu socialista Vicent Mascarell.