El nou endollat de Torró ens costarà als gandians més de 5.000 euros al mes

Davant l’aprovació per part de la Junta de Govern Local, del sou del càrrec de director general d’Arquitectura, Urbanisme i Habitatge per a l’alt funcionari Pepe Santatecla, que rebrà uns emoluents anuals de 60.990 euros, els Socialistes de Gandia volem denunciar que “el nou endollat de l’alcalde Torró ens costarà als gandians més de 5.000 euros al mes”. Així, el Grup Municipal Socialista anuncia que en la Junta de Portaveus i en el pròxim ple de l’Ajuntament votarà en contra d’esta designació.

El regidor socialista Vicent Mascarell considera que “no s’entén el sou desorbitat del director general Pepe Santatecla quan ja existix un regidor d’Urbanisme cobrant una dedicació exclusiva”. Mascarell entén que “amb esta mesura Arturo Torró pretén pagar favors a funcionaris adeptes. Així mateix, es demostra la falta de confiança de l’alcalde amb els seus propis regidors del Govern local, un fet que li obliga a buscar personal extern”.
“Amb un deute municipal disparat, el PP seguix col·locant als seus amb càrrecs d’alta remuneració. El sou de Pepe Santatecla se suma al del nucli d’endollats d’alt rang juntament amb Clara Carbonell, Ana Penalba i Javier Reig”, conclou Mascarell.

 

Cal destacar que amb este nou càrrec de confiança el Govern d’Arturo Torró ja té fins a quatre directors generals que cobren sous de dedicació exclusiva. Els Socialistes de Gandia calculem que actualment hi ha més de 80 endollats a l’Ajuntament per part del PP.