El parc de l’Espai Baladre obri hui les seues portes

La ciutadania i les persones que ens visiten poden gaudir des de hui del parc de l’Espai Baladre. Una nova zona de 12.200 metres quadrats, dels quals 9.800 metres quadrats són zona verda i la resta, camins, senders i una zona de jocs infantils. Així ho ha informat l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, qui ha visitat este nou espai acompanyat per la regidora delegada de Gestió Responsable del Territori, Alícia Izquierdo, l’edil de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, la presidenta de la Junta de Districte de la Platja, Vicenta Ferrer, i els tècnics de parcs i jardins que han supervisat la finalització dels treballs.

D’esta manera es conclou una iniciativa que ha suposat una inversió d’1,4 milions d’euros per a l’edifici i 610.000 euros per completar les dues fases d’actuació de la zona exterior.

Tal com ha explicat Prieto, esta zona de parc s’utilitzarà per a esdeveniments i comptarà amb un horari (de 9 a 23 hores d’octubre a maig i de 9 a 00.30 hores de juny a setembre), igual que el parc Sant Pere. “Volem que este parc es convertisca en un revulsiu per a la platja, ja que s’hi organitzaran activitats culturals i infantils. També s’ha pensat en este parc com un espai on es faran concerts i altres iniciatives que convertisquen el parc de l’Espai Baladre en punt de trobada de la platja“.

Per la seua banda, Vicent Mascarell ha incidit en la idea que esta nova infraestructura “ajudarà a donar cabuda a tots els esdeveniments públics i privats que contribuïsquen a desestacionalitzar i oferir alternatives al turista que ens visite“.