El pàrquing en altura de Corea sols tindrà 66 ridícules places per als veïns, segons l’estudi de viabilitat

Malgrat l’anunci del govern del PP, tal com es desprèn del propi estudi de viabilitat de l’avantprojecte de l’aparcament en altura en el barri de Corea publicat esta mateixa setmana, tan sols es generaran 66 ridícules noves places. “A pocs dies de les eleccions municipals, el Govern local del PP intenta hipotecar el futur de Gandia”, ha apuntat el portaveu del Grup Municipal Socialista, Vicent Mascarell. I és que es tracta d’una concessió a 25 anys d’un aparcament de tres altures amb pistes de pàdel en la terrassa i un supermercat en la planta baixa pel qual l’Ajuntament de Gandia rebrà 3,8 milions d’euros per tot el conjunt.

Així, d’este estudi es desprèn que existeix un ampli dèficit de places d’aparcament públiques i privades, i una creixent demanda derivada tant de les pèrdues de llocs per a poder aparcar generades per la reforma de la plaça del Jardinet, així com de l’alta densitat de població en esta zona de Gandia i l’existència d’una infraestructura com l’Escola Oficial d’Idiomes.

“Per tant, es perd un solar estratègic per al barri de Corea, generant a més una activitat que repercutirà negativament en el comerç de proximitat que és tan abundant i divers en esta zona de la nostra ciutat”, ha assenyalat Mascarell.

Este nou pàrquing, si bé ofereix al principi 369 places, l’oferta real la deixaria en 206 places, a les quals caldria restar 140 places reservades no destinades als veïns del barri, sinó per a la pròpia activitat del supermercat. D’esta manera, l’oferta real es quedarà en 66 ridícules places d’aparcament i, damunt, de pagament.