El Pirata Beach Fest es prepara per a l’abordatge a Gandia

Queda menys d’un mes perquè el Pirata Beach Fest ‘aborde’ la ciutat de Gandia. Del 14 al 17 de juliol, música de diferents gèneres sonarà en els escenaris ubicats al Polígon Benieto. Tal com han anunciat el regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, el regidor de Cultura, Nahuel González, i un dels promotors de l’esdeveniment, Duke Abengozar, després de dos anys sense la seua celebració, este festival arriba enguany amb novetats i més de 50 artistes i grups d’estils variats.

Enguany, com a novetat, se sumen ‘foodtrucks’, atraccions, i diverses actuacions gratuïtes per a tots els públics en el recinte de la fira. Tal com ha apuntat el promotor del Pirata Beach Fest, aquelles persones sense entrada també podran conéixer el festival i gaudir dels concerts de grups locals com De la Nada i Indie.K o nacionals com Pirat’s Sound Sistema o Grison. “Tornem amb moltes ganes després de dos anys molt durs d’intentar aguantar i tenir l’esperança de poder celebrar-lo”, ha manifestat Abengozar.

El cartell d’esta edició engloba molts estils musicals per tal de poder abastar un públic variat. Destaca l’actuació única de Robe el diumenge 17 i noms d’artistes i grups nacionals com Rozalen, Kase.O, Camela o Mägo de Oz. Però el Pirata Beach Fest també ha fet una aposta pels grups locals.

Segons ha detallat el promotor, es preveu que un gran percentatge dels assistents provinguen de fora del municipi. “Estem davant d’una magnífica notícia per a la ciutat en general i com a destí turístic en particular. Si no existira el Pirata Becah Fest, hauríem d’inventar-lo”, ha afegit Mascarell. I és que, tal com ha afegit el regidor socialista, “Gandia obri l’estiu a un dels grans festivals de la Mediterrània”.

Del 14 al 17 de juliol milers de persones acudiran a Gandia per tal de gaudir de la música, però també de la seua cultura i els seus espais com la platja. “Este festival també és un negoci que genera economia i llocs de treball. Tindrem durant un llarg cap de setmana a molta gent visitant, residint i consumint”, ha indicat Mascarell. Així, després de dos anys de pandèmia, el Pirata Beach Fest torna per tal de conquerir els cinc sentits i continuar consolidant-se com un dels grans esdeveniments de la ciutat.