El Pla d’Humanització de Places i Carrers de Gandia continua sense descans amb una inversió de vora 1 milió d’euros

El regidor de Serveis Bàsics al Ciutadà i Qualitat Urbana, Miguel Ángel Picornell, ha comparegut este migdia en roda de premsa per a explicar l’estat actual de les diverses obres gestionades pel seu departament a la ciutat. Així, “han conclòs les actuacions de fresat, re-asfaltat i nova pintura viària als carrers Sant Martí de Porres, Sant Vicent Ferrer, Juan Ramón Jiménez, Gabriel Miró i Assagador de l’Ermita”, ha assegurat Picornell. L’edil socialista ha explicat també que “van complint-se els terminis previstos pel que fa a les actuacions integrals dels carrers Miramar i Pellers, que comprenen millores en les xarxes de clavegueram, aigua potable i dotació d’arbrat”.

A més a més, el nou pàrquing del carrer de l’Apoderat, al districte de Benipeixcar, ja està operatiu tot i que estan fent-se uns treballs complementaris per a garantir la seguretat dels usuaris. Totes estes obres, finalitzades o prop de fer-ho, tenen un pressupost que s’acosta al milió d’euros.

Per altra banda, hi ha una sèrie d’actuacions programades, però que encara no han començat. En primer lloc, el pont de fusta del Grau està en fase de contractació amb un pressupost de 65.000 euros. “Es tracta de sanejar tots els taulons, recol·locar-los i envernissar-los”, ha afirmat el president de la Junta de Districte del Grau. A més, l’inici de la renovació del paviment del carrer Verge, amb una dotació que supera els 200.000 euros, està previst per a la primera setmana d’octubre.

Per últim, Picornell ha confirmat que abans de que acabe l’any, estarà renovat el cautxú dels parcs infantils que més patologies presenten. Per tal d’aconseguir-ho, s’ha destinat una partida de 190.000 euros per a sanejar els de la plaça del Rei Jaume I, plaça del Prado, plaça de l’Escorxador, parc de l’Estació, passeig Rosa dels Vents, Alqueria de Martorell, parc del País Valencià, plaça dels Dos Campanars i Alqueria de les Flors.