El Pla d’Humanització fa realitat al Raval la renovació del carrer Pellers i dels jocs infantils de la plaça del Prado

Gandia continua treballant per aconseguir uns carrers i unes infraestructures urbanes més accessibles i segures. Divendres passat, l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, el regidor de Serveis Bàsics al Ciutadà i Qualitat Urbana, Miguel Ángel Picornell, i la presidenta de la Junta de Districte del Raval, Amparo Victoria, juntament amb altres membres del Govern local, van visitar les dos últimes actuacions del Pla d’Humanització de Places i Carrers efectuades a l’espai públic: la reurbanització del carrer Pellers i la substitució del cautxú existent i altres millores al parc infantil de la plaça del Prado.

La reurbanització del carrer Pellers ha derivat en diverses actuacions per un valor de 162.672 euros: renovació de la xarxa d’aigua potable; i instal·lació de canalitzacions d’enllumenat i escocells per a la plantació d’arbres; i la renovació de mobiliari urbà. El trànsit rodat pot circular ja per una plataforma de 3,5 metres, a més de poder estacionar en les places en cordó a cada banda que s’han habilitat. A més, la ciutadania pot passejar per una vorera de 2,25 metres d’amplària.

D’altra banda, els més menuts també van gaudir el passat divendres d’un reformat parc infantil a la plaça del Prado el qual va ser gaudit pels més menuts de la casa junt a les activitas programades d’una nova edició de «Jocs a la plaça».