El ple del Consell presidit per Ximo Puig aprova la compra de l’edifici de Correus

El Ple del Consell ha aprovat este matí l’adquisició de l’edifici de Correus situat a la plaça del Rei Jaume I. Es tracta d’un compromís expressat al seu dia pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, que hui s’ha fet efectiu. D’esta manera, la Generalitat Valencianan adquirirà l’edifici amb una inversió inicial de 2,4 milions d’euros i, posteriorment, procedirà a la reforma del mateix perquè puga acollir diversos usos.

Després de conéixer l’anunci, l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha expressat la seua satisfacció per la iniciativa. La primera autoritat municipal ha volgut agrair a Ximo Puig “el compliment de la promesa que ens va fer. És una inversió estratègica en ple centre de la ciutat que permetrà la implantació del Districte Digital, és a dir, empreses innovant i investigant al centre de Gandia“, ha explicat l’alcalde, qui ha afegit que també es contemplen espais per a un centre cultural, coworking destinat a empreses embrionàries i una ampliació per a la biblioteca central.

Estem davant d’un revulsiu més per al centre històric que generarà vida, i posant en valor el talent, la innovació i la cultura“, ha finalitzat.