El PP a Gandia també ignora les víctimes de l’accident de Metrovalència

ajuntament 3 juliol

Hui fa 8 anys de l’accident de metro de València que va costar la vida a 43 persones i en va ferir 47. Es tracta de la major tragèdia ferroviària ocorreguda a la Comunitat Valenciana i que, malgrat els esforços dels familiars i amics de les víctimes i la societat civil, el PP segueix ignorant i amagaant. La seua fugida en el tema de les responsabilitats ha quedat demostrada en nombroses ocasions, des del canvi de nom de la parada on va ocórrer la tragèdia -a pocs dies de la visita del Papa a València- a un Cotino que defugia les preguntes d’un periodista sobre el tema.

El govern del PP de Gandia, seguint l’estratègia del partit, defuig també la tragèdia i oculta el que va passar. Cal recordar que l’any passat el grup socialista va presentar una petició al registre d’entrada de l’Ajuntament perquè les banderes onejaren a mig pal en senyal de respecte i homenatge a les víctimes. Una petició a la qual el govern del PP, un any després, no s’ha dignat a contestar ni a considerar.

Per al regidor socialista Vicent Mascarell, que va presentar la proposta “no es deu a un simple oblit, que també seria gravíssim, sinó al fet que el govern del PP de Gandia és capaç de renunciar a la sensibilitat cap a les víctimes per tal de seguir les directrius del PP valencià simbolitzat en un Juan Cotino, president de les Corts, que aleshores va ser qüestionat per la seua miserable reacció davant l’accident i hui veu més a prop que mai el seu final polític per altres motius judicials “.