El PP busca la polèmica en el barri del Raval tergiversant la realitat

La presidenta de la Junta del Districte del Raval, Àngels Pérez, ha respost a les crítiques efectuades des del Grup Municipal Popular, sobre l’aparcament en el parc d’Ausiàs March. La regidora del Grup Municipal Socialista ha explicat que, segons el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU), es tracta d’una zona verda en la que no es poden estacionar vehicles.

Així, esta mesura es va prendre per a garantir la seguretat dels xiquets i xiquetes que van a l’escoleta del Centre Històric i dels estudiants de música de la Unió Artístic Musical Sant Francesc de Borja Gandia, sent una zona que s’havia degradat i que ara s’ha recuperat per a la ciutadania.

“El PP torna a mentir quan afirma que van a eliminar-se places d’aparcament. Tot el contrari. L’ajuntament està negociant perquè algun dels solars abandonats dels voltants del carrer Oliva es reconvertisquen en pàrquings gratuïts, amb el que no només no es perdran places d’estacionament sinó que s’augmentaran”, ha assenyalat la presidenta de la Junta del Districte del Raval.

D’altra banda, sobre la necessitat d’un centre per a majors en la zona del Raval-Prado, Pérez ha lamentat que “el PP faça demagògia i mentisca en les seues rodes de premsa. Van ser ells els que van deixar un deute de 40.000 euros en el Centre de Majors Joan Climent i sense pressupost l’edifici”.

D’esta manera, el Centre Social del Raval acull totes aquelles activitats que sol·liciten els veïns, entre d’ells les persones majors. Este mateix divendres tindrà lloc una xerrada a càrrec de la farmacèutica María José Ferrer adreçada a la gent gran. “Una vegada més, queda clar que l’edil del PP Emi Climent no s’assabenta de l’actualitat del barri del Raval i busca la polèmica a força de tergiversar la veritat”, ha conclós Pérez.