El PP comença a pagar-li els favors a Nico Espinosa.

L’arribada del PP al govern de Gandia està propiciant que Torró comence a pagar favors a aquells qui el van ajudar durant la campanya electoral i des d’abans. Així ho va fer amb els gimnasos, desmantellant el gimnàs de Roís de Corella, i així ho fa ara amb Nico Espinosa, a qui ajuda des de Gandia Protur a organitzar un campionat de salsa.

Els socialistes recorden que Espinosa va saltar a la fama durant la legislatura passada per portar davant els tribunals a l’Ajuntament de Gandia i a alguns dels seus dirigents per l’anomenat cas “Salsafor”. Uns procediments judicials que van portar als tribunals a l’alcalde, José Manuel Orengo, al portaveu socialista, Vicent Mascarell, al director de Promoció Econòmica, Nèstor Novell i a l’Ajuntament de Gandia. També va portar davant la Fiscalia al tinent d’alcalde d’Urbanisme, Fernando Mut. Finalment la jutge va desestimar totalment la demanda d’Espinosa.

En aquell moment, els socialistes ja van denunciar que Torró s’amagava darrere d’aquella demanda i que Espinosa no era més que una titella en mans del candidat del PP, que la única cosa que buscava amb tot açò era desprestigiar l’anterior govern, tal i com va tractar de fer amb altres denúncies que no van arribar a cap lloc.

Ara, ja en el govern, Torró li torna el favor a Espinosa amb contractacions diverses. De fet, el ballarí ja va estar present a la promoció turística de Gandia a Fitur, i ara, Gandia Protur presenta un Campionat Nacional de Salsa organitzat pel propi Espinosa i amb el patrocini de l’empresa pública de l’Ajuntament de Gandia.

Per als socialistes, aquesta és la demostració de que Torró s’amagava darrere del cas “Salsafor”, donat que, de no ser així, no s’entén la gravetat que suposa que l’Ajuntament de Gandia col•labore amb una persona que, no fa més de tres anys, va portar a la ciutat davant el jutge, ocasionant una mala imatge pública que en res ajudava al futur turístic del municipi.