El PP de Gandia ha d’explicar la seua estreta relació amb Alfonso Rus

Gandia, 26 de gener de 2016. “El PP de Gandia i el seu president, Arturo Torró, han de donar una explicació convincent de les seues relacions amb Alfonso Rus de manera immediata. En cas contrari continuarà planejant sobre ells l’ombra de la sospita”. D’aquesta manera, el portaveu dels socialistes de Gandia, Jose Manuel Prieto, ha valorat la detenció de desenes de membres del PP de València durant la jornada d’avui en el marc d’una operació realitzada per la Fiscalia Especial contra la Corrupció i la Criminalitat Organitzada i la Guàrdia Civil que investiga el presumpte blanqueig de capitals realitzat des de diferents institucions governades pel Pàg.

“No hem d’oblidar que quan Rus ja estava en l’ull de l’huracà pels seus problemes amb la Justícia, Arturo Torró, Víctor Soler i Guillermo Barber, no van tenir cap problema a fotografiar-se al costat de l’ex president de la Diputació de València en el transcurs de l’acte de presentació de les candidatures comarcals del PP a la Safor” va recordar Prieto.

Els socialistes de Gandia demanen al PP que es posicionen d’una manera clara i contundent contra les pràctiques corruptes que alguns dels membres del partit han dut a terme i que han suposat un llast econòmic per a tota la Comunitat Valenciana.