El PP de Gandia perd una vegada més en la seua estratègia de judicialitzar la campanya

El portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha valorat este matí una nova negativa de la Junta Electoral de Zona (JEZ) de Gandia a una denúncia efectuada pel Partit Popular gandià. Es tracta de la segona denúncia d’este tipus que el candidat del PP a l’alcaldia de Gandia, Juan Carlos Moragues, porta a terme contra la campanya electoral i de difusió del programa que està fent l’alcalde de Gandia i candidat socialista a l’alcaldia, José Manuel Prieto.

La primera denunciava, entre altres aspectes, la celebració de reunions sectorials amb col·lectius de la ciutat. Unes reunions que el mateix PP de Gandia està realitzant, tal com van explicar a la Junta Electoral els socialistes, raó per la qual es va acabar desestimant la denúncia.

En el segon cas, es denunciava l’ús que feia de les xarxes socials l’alcalde de la ciutat, José Manuel Prieto. Davant l’escrit dels populars, la JEZ ha considerat que “no queda acreditat amb els mitjans probatoris aportats, que pel candidat s’hagen materialitzat actes de propaganda o publicitat electoral”.

“És paradoxal que el PP, lluny de presentar propostes, estiga més pendent i preocupat en estos moments d’intentar aturar les accions del porta a porta, les reunions amb col·lectius, amb els sectors productius de la ciutat o amb els clubs esportius on els socialistes estem explicant el nostre programa de govern”, ha afirmat Mascarell, qui ha incidit que “esta estratègia pretén, d’una banda, judicialitzar la campanya electoral i, d’altra, qüestionar allò que fa la candidatura liderada per l’alcalde Prieto”.

“Des del PSPV-PSOE de Gandia manifestem que este tipus d’actuacions són una errada. Així, el que ha de fer el Partit Popular és intentar conéixer la realitat de Gandia, reunir-se amb col·lectius i contactar amb els seus ciutadans, en lloc d’intentar impedir que la campanya es desenvolupe amb normalitat”, ha finalitzat el portaveu socialista.