El PP de Gandia utilitza notícies falses per enfangar la temporada turística

Gandia, 2 de juliol de 2018.- El PP continua amb la seua política de mentir i intentar enganyar a la ciutadania, i ara, amb l’inici de la temporada estival ho fan amb el turisme, precisament, en un moment on Gandia està situant-se com a referent en tot el Mediterrani, en l’avantguarda del turisme intel·ligent, i on les dades ens situen com a un dels destins líders a la nostra costa.

En aquest sentit, és rotundament fals que l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, haja renunciat a la gestió de Turisme, que haja “autocesat” o que ja no dirigisca esta àrea, com ha indicat el PP en una nota de premsa d’una manera malintencionada i sabent que és una autèntica falsedat.

Les seus formes malintencionades són evidents. Uns minuts després de ser presentades les més de 300 activitats que se celebraran a Gandia i la platja durant la temporada estival, han fet pública aquesta “fake new” (noticia falsa) sobre l’alcaldessa, el que demostra que al PP de Gandia no li senta gens bé que tots els indicadors turístics siguen millors que en la passada legislatura.

El que ha fet Alcaldia és, precisament, emprar la mateixa fórmula administrativa que va utilitzar el PP durant la passada legislatura, quan Arturo Torró era alcalde i amb competències en matèria turística, però era el Coordinador d’Assumptes d’Alcaldia, Javier Reig, qui es responsabilitzava de qüestions administratives, tal i com queda palés en el decret que s’adjunta amb data de 24 de juny de 2011.decret comparativa PP i PSPV

Una fórmula administrativa que també s’ha utilitzat al començament d’esta legislatura, quan un decret del 15 de juliol de 2015 va resoldre delegar atribucions administratives al Coordinador General d’Assumptes d’Alcaldia, Antonio Enguix, però que després de la seua jubilació, s’ha decidit que siga el coordinador general Salvador Gregori qui assumisca aquesta funció.

L’últim decret de l’Alcaldia, amb data de 22 de juny de 2018, el que apunta és que es delega en Gregori tràmits administratius en matèria de Turisme que tenen a veure amb la signatura de determinades gestions administratives que en res afecten a la direcció política i gestió del departament. De fet, en este mateix decret consta que és l’Alcaldia “qui té la direcció de l’àrea de Turisme i l’exercici de les funcions i atribucions de representació de l’Ajuntament de Gandia en matèria de turisme”.

El govern municipal lamenta que el PP perda el temps tractant d’enganyar a la ciutadania i al sector turístic, un sector que té més participació amb aquest executiu que el que ha tingut fins ara en esta ciutat.

ALGUNES DE LES FITES ACONSEGUIDES L’ÚLTIM ANY EN MATÈRIA DE TURISME:

-L’any 2017, Gandia ha liderat la desestacionalització en la Comunitat Valenciana, segons Hosbec.

-S’ha posat en marxa la marca d’Esplendor Mediterrània fruit del treball de la Mesa de Turisme.

-A finals de juny van començar els viatges d’una jornada de turistes alemanys allotjats a les Illes Balears cap a Gandia amb el ferri de Trasmediterránea, turistes que també visitaran el Centre Històric, el Palau o al Museu Faller.

-Aquest cap de setmana han vingut touroperadors de Polònia per fixar-se en la nostra ciutat com a seu de turisme de congressos.

-5 punts wifi gratuït al llarg del Passeig Marítim

-Quarta destinació turística d’Espanya amb major creixement segons l’estudi realitzat per Trivago.

-Niumba, el portal de lloguers vocacionals de Tripadvisor, situa Gandia dins de les 10 destinacions més populars entre aquells que passen les seues vacances en un lloguer de vacances.

És evident el reposicionament de Gandia com a destinació turística. Un reposicionament marcat per un augment en la desestacionalització hotelera i la millora de la rendibilitat com a destinació. Queda molt marge de millora però Gandia té totes les oportunitats per aconseguir-ho i seguirem treballant en aquesta línia.