El PP de Torró realitza un colp d’estat a Gandia i deixa l’oposició sense recursos

El govern del PP de Torró se’n anirà enguany de vacances després d’haver protagonitzat el que el regidor socialista Vicent Mascarell ha qualificat com “un colp d’estat més de Torró a la democràcia de Gandia i, sobre tot, als recursos, les persones i el treball dels grups de l’oposició”. I és que el primer regidor de Gandia, en connivència amb les seues 12 titelles, ha deixat hui a l’oposició sense dedicacions exclusives ni secretaris de grup.

Una decisió que, per als socialistes, tal i com ja ha passat en altres ocasions en que el PP ha retallat recursos a l’oposició, “demostra que Torró no suporta les crítiques i que l’oposició airege les seues vergonyes” i que, per això, “consuma l’amenaça que porta fent des de fa mesos i ha deixat sense recursos a l’oposició”.

Mascarell ha remarcat la gravetat que suposa que a un Ajuntament d’una ciutat com Gandia, els portaveus de l’oposició no puguen tenir una dedicació exclusiva. I tot, mentre el PP manté 13 regidors amb sou complet, deixant al PSPV-PSOE, que té 10 regidors, sense dedicacions completes. Així mateix, Mascarell ha assenyalat que l’alcalde de Gandia hauria de tenir un sou públic “per evitar suspicàcies i preguntes com: què va a fer per a guanyar-se la vida?”.

El regidor socialista  ha criticat durament les mesures adoptades per Torró i ha remarcat que “no es tracta d’una mesura d’estalvi, sinó una intenció per fer callar a l’oposició i fer i desfer tranquil·lament tots els negocis obscurs que porta a terme des de l’Ajuntament”. I Mascarell ha llançat una advertència més en forma de missatge a la resta del govern del PP, recordant que “els 12 regidors que, com a titelles, riuen les gràcies de Torró, són corresponsables d’aquesta actitud dictatorial i han permès aquest colp d’estat”.

Per últim, Mascarell ha assegurat que, malgrat els constants atacs que l’oposició rep per part del govern del PP, “els socialistes continuarem endavant, ens lleven els jornals que ens lleven i ens suprimisquen els recursos que ens suprimisquen”, perquè, segons ha dit, “representem la manera de pensar de milers de ciutadans a Gandia i continuarem defensant els seus interessos i denunciant els negocis del PP i de Torró en aquest consistori per a aconseguir esborrar del mapa les actituds antidemocràtiques d’aquest alcalde”.