El PP força als seus militants a contactar amb immigrants “de confiança” perquè s’inscriguen en el cens de les eleccions municipals

“Amb tots els que tingueu confiança, envieu-los al padró (millor si els acompanyeu) o al Grup Municipal del PP, i jo mateix els acompanyaré”, afirma el secretari del PP en un escrit intern.
El PP de Gandia força als seus militants a contactar amb els ciutadans estrangers que resideixen en la nostra ciutat, perquè voten en les eleccions municipals de maig de 2015. Segons un escrit intern del Grup Municipal Popular, “és de vital importància que els animem a votar-nos”.
Així, el PP gandià en este escrit diu textualment que contacten “amb tots els que tingueu confiança, envieu-los al padró (millor si els acompanyeu) o al Grup Municipal del PP (situat en la planta baixa de l’Ajuntament), i jo mateix els acompanyaré”.

La consigna donada pel PP continua dient: “I quan penseu en cadascun d’ells, feu-ho també en la seua família i cercle d’amistats; amb la qual cosa, sumem més persones a la causa. Este és un tema de vital importància i espere el màxim compromís de tots vosaltres. El termini finalitza el pròxim 31 de desembre. Este és un altre pas que realitzem en honor d’arrasar en les pròximes eleccions municipals. Passió per guanyar!”.
Cal destacar que mentre el PP, com a govern, no ha dut a terme cap campanya institucional per a informar del termini d’inscripció per a immigrants, el PP com a partit força als seus militants a fer una campanya només dirigida als immigrants de la seua confiança. Així, l’objectiu ha sigut només captar el vot del PP, i no informar-los del seu dret al vot.