El PP ha demostrat la seua irresponsabilitat votant en contra de les factures impagades a proveïdors que ell mateix va generar

El coordinador general d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori, ha indicat que “el PP utilitza les xifres de pagament a proveïdors per acusar-nos d’incompliments, uns impagaments que ells van provocar i que nosaltres estem solucionant”, afegint que “el Partit Popular ha demostrat la seua irresponsabilitat votant en contra de tots els reconeixements de deute que ells mateixos van deixar”. Es tracta d’un total de 55 milions d’euros dels quals el PP ara no es fa responsable, mentre que l’actual Govern local està fent front a este deute dia a dia per facilitar el treball d’empreses i autònoms de tota la comarca.

L’Ajuntament de Gandia va finalitzar l’exercici de l’any passat pagant als seus proveïdors a 18 dies. A més, tot l’exercici del 2016 quedarà liquidat el pròxim 22 de febrer. Al mateix temps, queden pendents de pagament 9 dels 55 milions d’euros que l’actual govern municipal va heretar de factures impagades després de la legislatura del PP. Durant el present any s’espera poder fer front a estos compromisos, a més de complir amb les despeses corrents de l’exercici pressupostari.

“Està meridianament clar que l’actual Govern de Gandia paga el que contracta i gestiona bé els diners de la ciutadania, sobretot si es compara amb els que van ser capaços de signar tres pressupostos il·legals”, ha assenyalat Gregori.