El PP ho ha aconseguit: Gandia, capital de la gresca mediterrània segons Interviú

Després d’iniciar la legislatura amb el programa “Gandia Shore”, el govern del PP de Gandia ha aconseguit en 3 anys convertir la platja en allò que somiava: un atractiu lloc per al “desparrame en comiats de solter”, “beure, ballar, eixir i lligar ” i ” botellòdrom de la platja de Madrid “. És el que explica l’autor del reportatge “Living Gandia Loca”, portada d’Interviú esta setmana i que va poder “disfrutar” a la platja” d’una baralla entre un jove passat de rosca i un vigilant que es cansa” o de com “les pupil·les dilatades es mengen amb la mirada les gogós “. Tot per rematar l’article amb un “hi ha festa per donar i regalar” que podria ser perfectament l’eslògan del regidor de platges o de l’alcalde del cost zero.

Els socialistes entenem que el reportatge no reflecteix la realitat de la platja de Gandia, però si una perillosa tendència a conseqüència d’errors com el Gandia Shore i la promoció del turisme d’oci sorollós en contra de les vacances relaxades o en família que busquen la majoria de turistes de la platja. En tot cas, el govern del PP, per acció o per omissió, ha projectat una imatge adulterada i perjudicial per a la ciutat de la qual ja es fan reflex en portada mitjans nacionals amb gran tirada. Com el reportatge assenyala “els seus habitants no es podran treure l’empremta del reallity de les xonis i els musculats”.

Per a José Manuel Prieto, vicesecretari general dels socialistes de Gandia, “el govern del PP ha realitzat el seu somni per a la platja de Gandia: soroll, desfasament i diversió perquè uns pocs s’omplin les butxaques mentre la majoria no pot dormir”. A més, ha assenyalat que “la platja de Gandia no és el que surt en aquest reportatge, és una part mínima que per desgràcia el govern del PP segueix sense tallar. La platja de Gandia és un entorn privilegiat per a les vacances que vol seguir seguint. Gandia no vol ser això i la majoria dels seus empresaris s’esforcen per donar una imatge diferent, per molt que el govern del PP i el seu ideòleg en matèria turística, Pepe Just, s’esforcen a canviar de model “. I conclou “que no es tracta d’un model casual perquè hi ha clars interessos de gent del govern en aquest tipus de turisme i propaganda. Qui sembra Gandia Shore recull vidres trencats “.