El PP juga amb els parats amb l’inexistent Parc Aquàtic

Amb motiu de l’anunci de la realització un estudi de viabilitat per a la construcció d’un parc aquàtic a Gandia, el secretari municipal del PP, Ximo Faus, torna a fer ús de les dades confidencials dels desocupats per jugar amb ells. En el seu correu electrònic, Faus el qualifica de “gran notícia”, ocultant en tot moment que es tracta d’un estudi de viabilitat, i assevera que d’ací a 30 mesos s’inaugurarà i que generarà 2.100 llocs de treball afegint que “perquè us feu una idea, estem parlant dels que han creat el Parc Ferrari a Abu Dhabi; és a dir, màxim nivell “. Sense desvergonyiment algun, afegeix que “ja sabeu el temps de què disposeu per informar sobre tots els possibles llocs de treball que es generen en este tipus de negocis i, preparar el millor possible perquè quan arribe l’hora de la contractació del personal, sigueu vosaltres els elegits. Teniu 2 anys i mig per posar-vos les piles (a qui li interesse, esclar) i aconseguir una feina estable a la nostra ciutat”. Finalment, i com a prova documental, Faus adjunta la nota de premsa enviada per l’Ajuntament als mitjans de documentació.

Per Diana Morant, secretària general del PSPV-PSOE, “després de l’estafa de l’Ara Ocupació, el PP segueix mentint aprofitant-se de dades confidencials d’aturats que van a exigir l’ocupació que els van prometre a canvi del vot”. Això ja ho va fer amb motiu del Pla d’Ocupació a través de sms. De fet, el despatx del grup municipal del Partit Popular segueix actuant com a oficina de col·locació i són nombroses les persones que cada dia esperen el seu torn per lliurar el seu CV i que ixen capcots.

Per Morant “no es pot jugar amb la desesperació de la gent i crear de nou expectatives de futur quan del parc aquàtic, l’únic que hi ha de moment, és l’anunci d’un estudi de viabilitat”. I afegeix que “estos projectes en mans del PP, ens recorda l’Eurovegas d’Esperanza Aguirre o al Parc Ferrari de Camps i Rita Barberà, promeses electoralistes que un cop complert l’objectiu de continuar al poder es van convertir en fum”. Finalment, envia un missatge directe a Arturo Torró: “No es pot demanar pròrroga en temps mort. A vostè el van votar fa tres anys; ara que el compre qui no el conega”.