El PP llança les campanes al vol quan Gandia té 1.300 aturats més que en juny de 2011

Davant les últimes xifres de l’atur de la nostra ciutat, en les quals s’ha produït un pírric descens de 31 persones registrades en les oficines del Servef com a demandants d’ocupació respecte a octubre, els Socialistes de Gandia “no entenem com l’alcalde, Arturo Torró, puga llançar les campanes al vol”. I és que si es comparen estes dades amb les del mes de novembre de fa un any, el nombre d’aturats va descendir en aquell moment en 69 persones.

Així mateix, mentre la variació interanual del passat mes d’octubre era del -3%, la de novembre ha sigut del -2,6%. Cal destacar que a Gandia hui dia hi ha 1.323 (17% més) aturats més que al juny de 2011, quan el PP va accedir al Govern local. Tot açò, amb quasi 5.000 ciutadans menys empadronats.

Els Socialistes de Gandia considerem que alguna cosa està passant quan Gandia és el municipi de la Comunitat Valenciana que pitjor comportament d’atur té en termes interanuals, d’entre els municipis de més de 45.000 habitants.

“El Govern local del PP hauria de centrar-se en altres sectors productius alternatius, com la indústria, l’agricultura o les possibilitats que dóna el medi ambient, que també fomenten l’ocupació”, destaca el secretari d’Economia i Empresa del PSPV-PSOE de Gandia, Salvador Gregori.

En este sentit, Gregori entén que “Gandia necessita un altre tipus de polítiques d’ocupació basades més en el coneixement i menys en els ‘saraos’; en la iniciativa emprenedora, abans que les xarxes clientelars; i en la cultura de l’esforç, enfront de la del botelló”.

Els Socialistes entenem que els concerts, els bous, els xiringuitos o el parc aquàtic només són ‘parxes’ al problema de l’atur a Gandia. “La prova està que a hores d’ara tenim una platja tancada. El PP practica una política d’ocupació d’aparador més efectista que efectiva, que no està donant cap resultat com així ho demostren estes dades”, ha conclòs Gregori.