El PP no pot ara proposar noves places d’aparcament i oposar-se a les que els socialistes ja estem generant a Gandia

El coordinador del Comité Electoral del PSPV-PSOE de Gandia, José Manuel Prieto, s’ha pronunciat respecte a la proposta electoral en matèria de trànsit i mobilitat que ha llançat hui el candidat popular a l’alcaldia, Víctor Soler, on ha promés la creació de més de 2.000 places d’aparcament gratuïtes si guanya els comicis del pròxim 26 de maig. “El PP no pot proposar ara noves places d’aparcament i, al mateix temps, estar en contra de les que ja estem generant els socialistes en la ciutat de manera gratuïta”, ha assenyalat Prieto.

El número dos de la candidatura dels Socialistes de Gandia ha indicat que Víctor Soler arriba tard en la seua primera i única proposta electoral que ha anunciat a tan sols tres setmanes escasses de les eleccions municipals, amb la qual cosa es demostra que “el PP no se’n adona, està fora de joc i de la realitat de Gandia i no comprén la nostra ciutat per a poder dissenyar-la”. Prieto, com a president de la Junta de Districte de Corea, ha recordat que precisament en este barri, amb la reordenació de places d’aparcament que s’ha generat en diversos carrers durant els últims anys, s’han guanyat més de 200 llocs per a aparcar de manera gratuïta. Esta reordenació també s’ha realitzat en molts altres vials de Gandia, com ara en els carrers Poeta Francesc Miret o Sant Vicent Ferrer.

Sant-Vicent

Els socialistes consideren que per a poder disposar de noves places d’aparcament, també han d’haver-hi espais possibles que les continguen. En este sentit, cal recordar que el Grup Municipal Popular, a través del seu regidor Guillermo Barber, va votar en contra de l’adquisició de la campa ubicada al costat del col·legi Gregori Mayans per a reordenar-la, crear noves places d’aparcament i així poder asfaltar definitivament este solar. “Víctor Soler, que no serà mai alcalde però és de moment candidat a l’alcaldia, hauria d’explicar-li als veïns de Corea perquè el PP està en contra de comprar la campa del Gregori Mayans a la meitat de la meitat del que valia i en el moment que més ha baixat el seu preu, per a incrementar el nombre de places en un barri tan necessitat d’aparcament”, hi ha conclós Prieto.