El PP prefereix mirar cap un altre costat quan es tracta de drets civils

Des de Socialistes de Gandia lamentem  l’agressió homòfoba ocasionada a la platja de Gandia a dos dels participants en les 26 Trobades Estatals LGTB, que s’han celebrat a la nostra ciutat el passat cap de setmana, quan van estar intimidats per l’ocupant d’un cotxe que es va parar davant d’ells dirigint-los una sèrie d’insults homòfobs i amb un intent d’agressió física.

Des de Socialistes de Gandia volem denunciar públicament esta acció homòfoba que atempta contra els drets i les llibertats de les persones LGTB i infringeix el codi penal. Este fet evidencia tot el camí que li queda a la societat per conquistar una vertadera igualtat real.

Esta agressió també demostra la vulnerabilitat en la qual viu encara el col·lectiu LGTB i la necessitat de lleis que posen fre a este tipus de conductes. Precisament, la setmana passada el PP de la Comunitat Valenciana va votar a les Corts Valencianes en contra d’una llei contra la discriminació del col·lectiu LGTB que proposàvem des del PSPV-PSOE, i que va estar recolzada pels grups parlamentaris de l’oposició. “Açò deixa en evidència a aquells polítics que prefereixen mirar cap un altre costat quan es tracta de drets civils i opcions personals”.

Tanmateix, exigim, com així ho ha fet l’organització de les 26 Trobades Estatals LGTB, una investigació que conduïsca a detenir els responsables d’estos fets.

D’altra banda, des de Socialistes de Gandia donem l’enhorabona a l’associació Independence Gay per l’organització de les 26 Trobades Estatals LGTB, que ha tingut lloc per segona vegada a Gandia.