El PP s’encabota en apropiar-se dels vots de C’s, quan són vots de regeneració i canvi

Respecte a les declaracions que va realitzar el president del PP de Gandia, Víctor Soler, sobre els resultats de les eleccions generals del passat diumenge —en les quals es referix a “una nova majoria social en la ciutat—, “els socialistes no entenem perquè els populars gandians s’obstinen a agenciar-se els vots de Ciutadans (C’s) per a incloure’ls en el seu bloc com a partit si són vots de regeneració i canvi, que és el que es pretenia amb la investidura d’un nou govern municipal”, ha indicat el vicesecretari general del PSPV-PSOE de Gandia, José Manuel Prieto.

Així, mentre el PP va obtenir en els comicis del 26-J un 38% de vots, la suma de PSOE i la coalició Més Gandia aconseguix el 44%, superant als populars. “D’esta manera, l’actual Govern local representa a més gandians que el propi PP”, ha assenyalat Prieto.

Els socialistes tampoc entenem com ara el PP gandià s’atrevix a parlar d’una suposada moció de censura, quan la situació en este partit no solament ha canviat, sinó que a més hem conegut últimament que Víctor Soler va ser el suposat introductor de la trama Púnica a Gandia, segons les pròpies afirmacions de l’expresident del PP de Gandia, Arturo Torró, i el vicesecretari d’Organització, Dionisio Ollero.

Per tot açò, “mentre el PP de Gandia seguisca instal·lat al costat de la gestió fosca i les informacions on es parla de corrupció, el canvi resultarà impossible en la nostra ciutat”, ha destacat el vicesecretari general dels socialistes gandians.