El PP torna a censurar l’espai del PSPV al BIM del mes de febrer

El Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia ha denunciat hui que el govern del PP ha tornat a censurar la seua veu a l’espai que li correspon al número del mes de febrer del Butlletí d’Informació Municipal (BIM). Es tracta de la segona vegada en tres números que el departament de Comunicació censura la notícia subministrada pel GMS.

En aquesta ocasió, Torró i el seu responsable de comunicació, Josemi Villar, han tapat una informació en la que els socialistes parlaven de les dues adjudicacions milionàries (de 3,5 milions d’euros en total) que el govern de Gandia ha fet a dues televisions privades després d’haver tancat Gandia Televisió aquest estiu. A més, també s’incloïa una foto sobre les protestes dels treballadors de la ja extinta GTV.

Per als socialistes, aquest nou atac demostra el despreci del govern cap al Grup Socialista en l’oposició i, sobre tot, que Torró amaga alguna cosa darrere d’aquestes adjudicacions que constantment tracta d’amagar.

Els socialistes han denunciat així la manipulació i la falta de llibertat d’expressió que el govern del PP exerceix a un pamflet amb el qual, amb diners de tots els gandians, ofereix un book fotogràfic de Torró cada mes. Una manipulació que, amb la finalitat d’amagar-la, ha portat al PP a no deixar en blanc l’espai dels socialistes i escollir ells mateixos la notícia que l’ompliria i que, casualment, no presenta cap crítica a la gestió local del govern.

Per als socialistes la situació és més rocambolesca encara si es té en compte que la notícia que Villar ha decidit publicar és una sobre una moció presentada pel GMS sobre les energies renovables i que el govern de Torró es va negar a debatre en sessió plenària malgrat ser una qüestió de marcat caràcter polític.

Per tot això, el GMS demana a Torró més respecte cap als socialistes i el mateix tracte que a la resta de grups municipals amb representació en l’Ajuntament de Gandia.

Notícia censurada al BIM: “Adjudicació milionària a dues televisions privades”

Després de tancar Gandia Televisió este estiu amb l’excusa de retallar despeses, el govern del PP de Torró ha decidit donar més de 3,5 milions d’euros en tres anys a dues televisions privades: Tele 7 i Comarques Centrals. Aquest acord suposa que Gandia es gastarà ara més diners en televisió, donat que Gandia TV costava 825.000 euros a l’any tal i com reflecteixen els pressupostos. Davant aquesta situació, els socialistes han demanat la creació d’una comissió d’investigació perquè veuen irregularitats en l’adjudicació. A més, els socialistes denuncien que els treballadors de GTV continuen sense cobrar el seu darrer mes de feina ni les indemnitzacions per haver sigut acomiadats.